زمان و نحوه شستشو ابروها بعد از کاشت ابرو

شست و شوی ابروها بعد از کاشت ابرو

نازک شدن ابروها به دلیل افزایش سن، ابروهایی که بعد از برداشتن بیش از حد رشد نمی کنند، یا یک مشکل پزشکی که باعث ریزش موهای بدن می شود و دلایل زیاد دیگری وجود دارند که مردان و زنان کاشت ابرو را انخاب کنند. ممکن است زیاد به آنها فکر نکنید، اما ابروها واقعاً احساسات و زیبایی چهره را مشخص می کنند، به همین دلیل است که روند ابروها به طور مرتب تغییر می کند. بدون ابروهایتان بسیار متفاوت به نظر می رسید و به همین دلیل است که بسیاری از افراد پیوند ابرو را انتخاب می کنند که ظاهر ابرویشان را پرپشت کرده و اعتماد به نفس آنها را باز می گرداند.


کاشت ابرو چیست؟

کاشت ابرو یک عمل جراحی بسیار دقیق است و از آنجایی که این عمل بر روی صورت انجام می شود، عملیست که به توجه بسیار بیشتری نسبت به سایر عمل ها نیاز دارد. کاشت ابرو با برداشت فولیکول های مو از ناحیه ای از بدن متقاضی شروع و با قرار دادن آنها در شیارهای از قبل ایجاد شده در ابروها به پایان میرسد. معمولاً برای ایجاد ابروهایی پرپشت بین 250 تا 400 گرافت استخراج و پیوند می شود، کل روش پیوند ابرو به طور متوسط بین 2-3 ساعت طول می کشد. این پیوند تحت بیحسی موضعی در نواحی اهداکننده و گیرنده انجام می شود، بنابراین هیچ دردی در طول عمل احساس نمی شود.


بدون برنامه ریزی مناسب، ابروهای جدید کاشته شده ممکن است با چهره بیمار متناسب نباشد، بنابراین قبل از کاشت ابرو باید ابروهای بیمار بر اساس فرم صورت او طراحی شود. پس از مشخص کردن مدل ابروی مورد نظر، تعیین می شود که چه تعداد گرافت مورد نیاز است و سپس منطقه اهدا کننده نیز مشخص می شود؛ موهای پشت سر و بالای گردن به عنوان منطقه اهدا کننده ترجیح داده می شود. کاشت ناموفق ابرو باعث می شود که ابروهای بیمار با زاویه مناسب بیرون بیایند و این امر باعث می شود ابروها شبیه خار به نظر برسد.

کاشت ابرو


مراقبت های بعد از کاشت ابرو

پس از کاشت ابرو، زمان لازم است تا ابروهای کاشته شده به طور کامل با مکان خود سازگار شوند و روی آن ثابت شوند؛ درست مانند هر عمل جراحی دیگر، شما باید به بدن خود زمان بدهید تا بهبود یابد. برای دستیابی به نتیجه دلخواه و جلوگیری از بروز هر گونه مشکلی، باید بعد از کاشت از ابروهای خود مراقبت کنید، در این فرآیند ابروها بسیار حساس هستند و به راحتی آسیب می بینند. مقداری کبودی و تورم در اطراف چشم و بی حسی اطراف ابرو از معمول ترین عوارض جانبی کاشت ابرو است، همچنین خارش نواحی پیوند شده و اهدا کننده نیز طبیعیست. پوسته پوسته شدن ابرو بعد از کاشت در هر جایی که هر پیوند قرار داده شده وجود خواهد داشت که بعد از حدود 7 روز این پوسته ها می ریزد، اما احتمالاً برای روزها پس از ریزش پوسته ها، مقدار کمی قرمزی پوست در ناحیه وجود خواهد داشت.


بیشتر ابروهای کاشته شده طی 2 تا 4 هفته بعد بر اثر شوک پیوند می ریزند که طبیعیست، زیرا موهای ابرو 2 تا 3 ماه بعد شروع به رشد می کنند. از آنجایی که موهای کاشته شده در ابرو از پوست سر هستند بعد از رشد مجدد ابروها باید ماهی یک یا دو بار آنها را کوتاه کنید و آنها را برای سازگاری با ابروهای موجود حالت دهید. برای دو هفته از قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید خودداری کنید و هرگز از درمان های شیمیایی یا لیزر در اطراف هیچ قسمتی از ناحیه ابرو استفاده نکنید.


زمان و نحوه شستشوی ابروهای کاشته شده

حفظ روال شستشوی ابرو بعد از کاشت برای حفظ سلامت آنها مهمتر از همیشه است، اما استفاده از تکنیک ها و محصولات نادرست برای شستشوی آنها پس از کاشت ابرو در واقع می تواند به پیوندها آسیب برساند. اگر بیش از حد به ابروهای کاشته شده فشار وارد کنید، می توانید به راحتی پیوندها را از جای خود خارج کنید یا باعث ایجاد اسکار شوید، استفاده از شامپوی نامناسب نیز می تواند منجر به عفونت کاشت ابرو و سایر عوارض شود. بهترین کلینیک های کاشت ابرو به متقاضیان این فرصت را می دهند که برای اولین شستشوی ابروهای خود پس از کاشت به کلینیک مراجعه کنند، سپس پزشک تکنیک های مناسب برای شستن آنها را به او نشان می دهد. پزشک متخصص همچنین بررسی می کند که پیوند ابروها به خوبی بهبود می یابد و در صورت مشاهده علائم عفونت، فولیکولیت یا سایر عوارض، داروهایی را تنظیم یا تجویز می کنند.


بعد از شستشوی اولیه در کلینیک می توانید به صورت روزانه یا یک روز در میام صورت و ابروهای خود را بشویید، این شستشوی روزانه هرگونه خون خشک و دلمه را از ناحیه پیوند شده پاک می کند، آن را تمیز و سالم نگه می دارد و باعث می شود کاشت ابرو کمتر به چشم بیاید. بعد از 14 روز، دلمه های اطراف ابرو ناپدید می شوند و پیوندها در موقعیت های جدید خود ریشه می دهند؛ از این زمان، می توانید ابروهای خود را به طور معمول با استفاده از محصولات ملایم و استاندارد بشویید، همانطور که قبل از کاشت ابرو انجام می دادید.

مراقبت های بعد از کاشت ابرو


چگونه ابروهای کاشته شده را بشوییم؟

مهمترین نکته ای که هنگام شستن ابروهای کاشته شده باید به خاطر بسپارید این است که بسیار ملایم باشید زیرا جدا کردن پیوندهای ابروی تازه کاشته شده، به خصوص در چند روز اول پس از جراحی، آسان است. حدود 30 تا 45 دقیقه قبل از شستن ابروها، یک اسپری یا لوسیون مرطوب کننده روی صورت خود بمالید تا دلمه های پس از کاشت ابرو نرم شود؛ این به هنگام شستن ابروهایتان کمک می کند دلمه ها از بین بروند و خطر ایجاد جای زخم را کاهش می دهد. هنگامی که می خواهید ابروهای خود را خیس کنید، صورت خود را مستقیماً زیر دوش یا آب با فشار قرار ندهید به این دلیل که می تواند گرافت های موی شما را از بین ببرد؛ همچنین دقت کنید که ابروهای کاشته شده را نباید با آب خیلی گرم یا خیلی سرد شست.


به طور معمول کلینیک یک شامپو ضد باکتری خاص به شما می دهد که برای جلوگیری از عفونت طراحی شده؛ اگر این را ندارید، می توانید از محلول نمکی (مخلوطی از نمک و آب) نیز برای تمیز نگه داشتن پیوند خود استفاده کنید. با استفاده از کف دست یا نوک انگشتان، شامپو یا محلول نمکی را به آرامی روی پوست صورت خود در اطراف و روی ابروها ماساژ دهید. در هنگام شستشو از ناخن های خود استفاده نکنید، زیرا ناخن ها می توانند گرافت های مو را از موقعیت خود جدا کرده، خراش دهند یا حرکت دهند. در حالت ایده آل، اجازه دهید ابروهایتان در هوا خشک شود، اگر نیاز دارید ابروهای خود را سریعتر خشک کنید، از یک حوله بسیار نرم استفاده کنید ام نباید آن را روی صورت خود بکشید.


مشاوره رایگان مشاوره تخصصی با پزشکان مجموعه : ما با شما تماس میگیریم

captcha

نظر خود را در مورد این صفحه وارد نمایید


captcha